Selecteer een pagina

BlueCanary Light

Heeft u al CO2-sensoren in uw gebouw, maar wilt u de gegevens online inzichtelijk krijgen en u wilt weten hoe het gesteld is met de ventilatie en wanneer u extra moet ventileren, dan is onze oplossing van onze App met het dashboard geschikt voor u.

In het dashboard worden de ruimtes die u wilt meten aangemaakt. We koppelen (indien technisch mogelijk) de huidige sensoren met ons dashboard. Met de app kunt u vervolgens de ruimte selecteren, aangeven hoe de situatie is met betrekking tot ventilatie (mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie, type ramen en mogelijkheid om de ramen te openen) en met hoeveel mensen u in de ruimte aanwezig bent (volwassenen of kinderen). De app geeft vervolgens op basis van deĀ  CO2-waarden aan wat de ventilatie status is en wanneer er extra geventileerd moet worden. In het dashboard ziet u de ingevulde CO2-waarden per ruimte de status en het verloop van de CO2-waarde en op welke momenten extra ventilatie gewenst was.

  • Op basis van eigen sensoren
  • Handmatige invoer CO2 waarden
  • Inzicht in de waarden per ruimte
  • Melding wanneer extra ventilatie gewenst is

Meer weten

Heeft u vragen? U kunt ons bellen via (0) 38 303 2600. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Of vul onderstaand formulier in.